Novemberslut

Hej igen. Tänkte mest bara titta in och säga att allt är bra. Jag jobbar på dagis och stormtrivs, speciellt på pinneman där jag igår blev firad med sång, kramar och hissad flagga, för jag har ju sen senast, igår närmare bestämt, hunnit fylla nitton! Hade en himla fin födelsedag. Jag har tagit ytterligare en konståkningsgrupp och njuter av varje sekund i ishallen. Just nu är jag mest bara fylld av ett lyckorus, dricker glöggte och äter pepparkakor, blir varm inombords av all snö, för nu börjar den absolut bästa tiden på hela året.
På återseende! (eventuellt)

Om en åtvidabergsvistelse och en lördagskväll

 
I onsdags han jag köpa den perfekta kappan och äta kinamat innan vi åkte ner till finaste farmor.
 
 
Vistelsen började med middag hos goda vänner och sedan fotboll. Med 30 min kvar slocknade lamporna och vi fick efter nästan två timmar veta att matchen skulle spelas klart nästa dag. Så vi ägnade torsdagen åt att kolla på fotboll gå i secondhand affärer läsa framför brasan och äta skumtomtar. På fredagskvällen tog jag mig hem, med buss tåg tåg tåg.
 
 
Igår jobbade jag i ishallen och åh vad jag tycker om känslan barnen ishallsluft. På kvällen var bästaste Ebba och Lovisa och jag på Östergöta nation på skelettgasquens eftersläpp. Fin och bra och rolig kväll.

RSS 2.0